De Vrienden

van de Sint-Sulpitius

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Uitnodiging Jaarvergadering 14 januari 2017 om 14u

E-mailadres Afdrukken PDF

Geachte Mevrouw, Heer, beste Vrienden,

Ja, er zijn nog zekerheden in het leven !

Eén ervan is, midden januari, de algemene leden-vergadering met academische zitting en receptie van de vzwVrienden van de Sint-Sulpitiuskerk’. Het bestuur zal verheugd zijn u daarop te mogen verwelkomen.

Ze gaat door op zaterdag, 14 januari 2017 om 14.00 stipt in de refter van de KSD-scholengroep

in de Demerstraat 12 te Diest.

Er is (een eerder beperkte) mogelijkheid tot parkeren op de speelplaats, ingang Visserstraat. Verder kan je ook je wagen kwijt op de parking op de hoek van de Boudewijnvest en de Kluisbergstraat. (In de Valleilaan en op de Boudewijnvest is parkeerschijf verplicht!)

Traditiegetrouw bestaat onze algemene vergadering uit twee delen: de academische zitting en de receptie met toost op het nieuwe jaar.

Tijdens de academische zitting stelt ons bestuurslid, dr. Michel Van der Eycken het derde en laatste deel van zijn magnum opus, ‘Diest, het verhaal van een stad’ aan de aanwezigen voor.

Na de plechtige overhandiging van de eerste exemplaren aan deken Van Meerbergen en burgemeester Laurys kunnen al onze leden het nieuwe boek bij de auteur afhalen en eventueel door hem laten signeren. Ze ontvangen dan ook hun exemplaar van de Nieuwsbrief 2017.

Daarna stelt onze vertrouwde reisbegeleidster Mia Schauwers in woord en beeld ons de vierdaagse  voorjaarsreis naar Zuid-Engeland voor. (Na de academische zitting is er mogelijkheid om voor deze reis in te schrijven.)

Het wordt ook stilaan een traditie dat de academische zitting op originele en vaak relativerende wijze wordt afgesloten door onze secretaris Rob Degelin. Ook dit jaar zal hij zijn olijk licht laten schijnen op het wel en wee van onze vereniging.

Tussen de spreekbeurten door kunnen we luisteren naar een meeslepend muzikaal optreden van Patrick Jacobs en Jan Mertens.

Bij het begin van het nieuwe jaar vragen we ook vriendelijk om uw lidmaatschap te hernieuwen. Dat kan door het storten van 30 euro (gewone leden) of minimaal 50 euro (steunende leden) op rekeningnummer BE21 4529 0739 5103 van de vzw Vrienden van de Sint-Sulpitiuskerk, Diest, met vermelding “lidgeld 2017”.

Wie niet op de algemene vergadering kan aanwezig zijn en het jaarboek met nieuwsbrief dus wenst opgestuurd te krijgen, vragen we hun lidgeld met 5 euro te verhogen.

Hebt u ons uw mailadres nog niet doorgegeven? Wilt u dat dan onverwijld doen op volgende adressen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Dat bespaart ons niet alleen heel wat verzendingskosten en adresseerwerk, maar laat ons ook toe snel en efficiënt met u te communiceren.

Tot slot willen we u van harte danken voor uw trouwe steun en deugddoende belangstelling voor onze vereniging.

Met vriendelijke hoogachting,

Fons Bonroy (voorzitter),

Peter Claes (ondervoorzitter) Mia Schauwers (penningmeester), Rob Degelin (secretaris) Felix Van Meerbergen (deken) Leon Beckers, Bernadette Bielen, Paula Broeders, Rik Claes, Marc Decombes, Maurice Ilegems, Johan Van der Eycken, Michel Van der Eycken (bestuursleden)

Laatst aangepast op zondag, 01 januari 2017 20:09  


Banner